onsdag 24 oktober 2007

UPDDATERAD AKTIVITETS SCHEMA

Hej allihopa!!! Hoppas alla mår super!!! Här kommer en preliminär schema på planerade aktiviteter. Vi kommer att påminna er innan varje aktivitet inträffar men dessa datum kan ni väl redan nu försöka boka in i era kalendrar och/eller liksom alltid kan ni komma med egna åsikter/förslag om ni har några annars kan ni räkna med att vi kommer att köra efter detta race:

3e nov: Seminarium om Iraks olika religioner. En del ungdomar är inte fullt medvetna om att Iraks befolkning faktiskt tillhör olika religioner, denna mosaik av etniciteter och religioner är en ytterst viktig del av Iraks historia att vara stolt över. Islam är visserligen den dominerande religionen men det finns även kristna, mandaeer, yazidier, bahá'ier och även judar (enligt Minority Rights Group Report 2005 fanns det ca 20 judar i Bagdad).

1a dec: Seminarium med Dr. Ali Al-Hasnawi. Ali Al-Hasnawi har doktorerat i Idrottvetenskap och gett ut en bok som heter "Viera Al-Iraqi", som handlar om Coach Viera och det Irakiska Fotbollslandslaget som trots landets svåra situation lyckades mot alla odds vinna Asiakuppen. Fokus kommer visserligen att ligga på bokens handling men beroende på intresse kan han kanske beröra andra delar av sitt område. Intresse finns att få höra om Irakiska kvinnliga idrottare.

15e dec: Inför julen och som avslut på detta år ska vi göra något kul! Förslag finns på Bowling, Laiserdom, Paintball m.m. Aktiviteten är inte helt spikad än så kom mer än gärna med egna förslag!!!

Take good Care and keep a positiv spirit!!!

Inga kommentarer: